Go to All Forums

Invalid data provided

Sometimes when looking at alarms on the dashboard, we receive a "Invalid data provided" error in any browser and can't see the alarm details.  Is there a reason why this happens and whats the fix?

Like (2) Reply
Replies (3)

Re: Invalid data provided

Dear Sheppard,

  We'll check this and get back. Have you seen this error come often or is this only a recent event.

If you have an msp/bu account and try access many customer accounts or try to open the web client of a different user but from the same browser there is a chance that the sessions get messed up. In this situation you may get this error. However, we'll have it checked on our side. 

-Jasper

Like (0) Reply

Re: Re: Invalid data provided

It happens frequently.  Its an account for just one company I work for.  I get "invalid data provided" and "The request requires user authentication" when I'm on the NOC dashboard or random pages.  It's happening now actually:

Like (0) Reply

Re: Re: Re: Invalid data provided

Dear Sheppard, 

  In order to check from our end it would be helpful if you can mention the time this error occurs as reference so that we can lookup the logs and check which API is failing.

Additionally, it would be great if you can share the browser network tab screenshot and console error(s).  This will help us drill down to the client side errors (if any), which may be failing at that point in time.

-Jasper

Site24x7, PM

Like (0) Reply

Was this post helpful?